ABU NAWAS

Ayo Pak Ndang Rabikno Aku Selak Tuwo


Ayo Pak Ndang Rabikno Aku Selak Tuwo
Ciptaan : Eny Sagita Vokal : Eny Sagita Produksi : Aini Record

Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
Yen bapak setuju ayo diterusno,
Mugo-mugo dijabahi sing kuoso.

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora semayan ora janjian,
Ketemu neng deso pace kulon,
Lagi lungguh mak prok, lagi noleh mak leh
Lho konangan bapak..


Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
Yen bapak setuju ayo diterusno,
Mugo-mugo dijabahi sing kuoso..

Roso tresno dudu’ mergo bondo,
Roso tresno lahir soko dodo,
Sugih mlarat dudu’ ukurane,
Sing penting kare’ mantep niat atine
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak aku selak tuwo..

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora semayan ora janjian,
Ketemu neng deso pace kulon,
Lagi lungguh mak prok, lagi noleh mak leh
Lho konangan bapak..


Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
Yen bapak setuju ayo diterusno,
Mugo-mugo dijabahi sing kuoso..

Roso tresno dudu’ mergo bondo,
Roso tresno lahir soko dodo,
Sugih mlarat dudu’ ukurane,
Sing penting kare’ mantep niat atine

Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak aku selak tuwo..
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak aku selak tuwo..
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak aku selak tuwo..