ABU NAWAS

PUISI KANGEN BAHASA JAWA

Berikut ini puisi kangen bahasa jawa, terinspirasi dari lirik lagu Mendem Kangen . Puisi ini lumayan bisa sedikit membuat hatiku plong saat mengalami kerinduan yang mendalam , apalagi saat kangen kangenya malah sms ga di jawab, telphone ga dii angkat dan lain sebagainya . dengan dengar lagu ini sambil baca beberapa tambahan kalimat yang saya buat , perlahan-lahan kangenku reda dan rindupun juga sewajarnya . 
PUISI KANGEN BAHASA JAWA

Lungguh nengkluk mandeng layar hp
Jerone ati ngarep ngarep ono smse
Hp muni tak kiro sms mu
Bareng tak buka , jebul isine mama jaluk pulsa

Roso iki ora biso tak apusi
Aku kangen awakmu rino wengi
Mung hp iki sing tak jagakne
Supoyo iso ngerti kabarmu krungu suaramu

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gwedi...
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mung telpon sliiramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mung telpon sliiramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes adem atiku