Ngingetake Zaman Sak’iki

Ngingetake Zaman Sak’iki Label: Puisi Religi, Puisi Renungan, rahma lail, Rochmatul Layli

Ngingetake zaman sak’iki dalam puisi kali ini, berjudul tentang "ngingetaken zaman sak'iki" dalm bentuk bahasa jawa,...



Ngingetake zaman sak’iki

dalam puisi kali ini, berjudul tentang "ngingetaken zaman sak'iki" dalm bentuk bahasa jawa,, namun tetap mengandung makna yang tidak pudar sedikitpun



Umat ing zaman akhir meniko
Murat marit angel di tata
Milo saking meniko
Ibadah kedah dijogo
Supados kita pikanthuk ridho saking Allah
Ampon ngantos sami ngersulo
Luweh-luweh sami durhaka
Amergi meniko sedoyo
Badhe pikanthuk sikso saking Allah
Mulo iku..
Mari kito Sregep tafakkur
Kersane angsal ridho Allah
Ingkang harapan kito manungsa

Mekaten ingkang saget Kulo haturaken pujapuji ingkang kulo suwun,, mugi saget manfaat kagem sedaya umat