ABU NAWAS

MERGO NDUWE PACAR LORO


Terinspirasi dari lagu bojo loro , kali ini jadi puisi pacar loro. nah sepertinya punya pacar loro iku sama pusingnya dengan punya bojo loro , sehari telpon sana, sehari telpon sini , sekarang yang muda di telpon yang muda di sms, besoknya yang tua di telpon yang muda di sms .... kikikikikik......
Pancen uwis  mumet
Yen nduwe pacar loro
Kudu iso bagi wektu...
Nek ora di kei kabeh..
Iso muni muni...
Karepe di sayang...
Ora nganti Bagi Ati..

Nanging piye maneh
Atiku wis sumeleh...
Nek gelem yo ngene ora gelem ya luweh..
MERGO NDUWE PACAR LORODasare atiku iki wis koyo ngene
Timbang loro ati mending kowe lungo wae..

Yo pancen dalane urip...
Aku nduwe pacar loro...
Kudu di lakoni senajan ati nelongso
Sing sabar nerimo..Nganti tekan dodo
Ora mung kanti sabar...ning ojo sampek suloyo..
Moro rono penak
Moro rene yo penak..
Nganti ngelus dodo loro nang jero awak..
Wis dadi nasibe kudu melaku wong telu..
Gasah di pikir jeru jeru , ndak tambah ngelu...

 Abang biru lampune disko
Awak kuru Bos.., mikir Pacar Loro
Pacar sing enom njaluk disayang
Sing tuwo ‘njur wegah ditinggal

Sirah mumet ora bisa turu
Andum trisno Bos.., ugo andum waktu
Mikir butuhe, mikir pulsane
Njur saiki bingung atine

Telung dino telpon rono
Telung dino telpon neng kene
Sing sedino kanggu sopo
Sing sedino kanggu wong liyo

Ragate soyo akeh...
Yen ngopeni pacar loro..
Hati ku ora kuat...
Kudu iso ngopeni...
Yen salah siji ora kuat...
Yo kudu  gelem minggat....
Timbang suwe-suwe  uripku soyo jepat