Puisi Anti Judi Lirik "Do Re Mi Dadu Karo Remi"

Puisi Anti Judi Lirik "Do Re Mi Dadu Karo Remi" Label: ABUNAWAS, Puisi Sosial, Video

Berikut ini puisi anti judi bahasa jawa , puisi ini di ambil dari lirik lagu bahasa jawa atau campursari berjudul "Do Re Mi Dadu Karo R...

Berikut ini puisi anti judi bahasa jawa , puisi ini di ambil dari lirik lagu bahasa jawa atau campursari berjudul "Do Re Mi Dadu Karo Remi " Sebelum baca puisinya , silahkan tonton dulu videonya .

do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
mugo-mugo Gusti inggalo ngejabahi
leren judi insyaallah munggah kaji

jaman mbiyen kae mak’e wes natih ngelingne
judine mbok ojo diteruske
mbok dipikir tuek’e timbang soro uripe
ora sugih sing ono malah kere

umpomo mbiyen kowe manut kandane wong tuwo
tak mungkin uripmu tansah rekoso
bondo lan dunyo kabeh ilang musno
sing ono kari rogo karo nyowo wowowowooo

do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
domino kiyu-kiyu togel’e ora metu
ben dino sambat mumet sambat ngelu

do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
mugo-mugo Gusti inggalo ngejabahi
leren judi insyaallah munggah kaji

umpomo mbiyen kowe manut kandane wong tuwo
tak mungkin uripmu tansah rekoso
bondo lan dunyo kabeh ilang musno
sing ono kari rogo karo nyowo wowowowooo

do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
domino kiyu-kiyu togel’e ora metu
ben dino sambat mumet sambat ngelu

do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
mugo-mugo Gusti inggalo ngejabahi
leren judi insyaallah munggah kaji
leren judi insyaallah munggah kaji