PUISI PACAR EMOSI BAHASA JAWA TOP BANGET

 PUISI PACAR EMOSI BAHASA JAWA TOP BANGET - Terinspirasi lagu rock dari jamrud berjudul Ningrat , terus aku ubah ke bahasa jawa . yah kali saja cocok kwkakakaka
Macari Kowe
Ora Bedo adoh
Karo Main Ludruk
Dadak Takok Silsilah
Golangan Darah
Ningrat Opo umum...

Ben Pak Mbokmu Seneng
Pak Dhemu Marem
Bu Dhemu Gayeng
Mbahmu Melu Seneng
Aku Mung iso cengar cengir
Kaya Kebo nang sawah

Pak'ee..... Bu'e....
Ini abad baru dudu lakon wayang
Ngomong Darah Biru
Kabeh wong ngguyu...

Biyen Rama Shinta saiki Si Syahrini
Biyen Gatut Koco Saiki Tukul arwana

Aku mung karep Bercinta
Karo awakmu tok
Ora perlu si kae si iku
Mesti Ngene Mesti Ngono

Apelku dadi ora romantis
Saben teko di suguhi Keris
Saiki nenteng laptop
Biyen nyusur
Saiki dolanan valas