Tenangno Pikirmu Bro...

Tenangno Pikirmu Bro... Label: ABUNAWAS, Puisi Jawa, Puisi Lucu

Iseng saja , nulis nulis sambil ngantuk , resah gelisah gara-gara ada yang ga beres dengan layanan bank , bayar domain ga beres , bayaran ...

Tenangno Pikirmu Bro...
Iseng saja , nulis nulis sambil ngantuk , resah gelisah gara-gara ada yang ga beres dengan layanan bank , bayar domain ga beres , bayaran kliksaya ga sampai ,  m banking macet , net banking ga berfungsi . okelah tenangno pikirmu bro .

Piye kabarmu bro...
Penak jamanku to....?
Akeh hutang sing penting aman...
Biar Goblog Penting Makmur...

Tenangnu Pikirmu Bro...
Gasah di pikir nemen-nemen , nang sirah ndak gliyeng...
Dunyo iki wis muter makane awake dewe gasah melu mubeng .
Awake dewe iki wis ruwet , gasah nambah masalah ndak mumet .

Mikir wong ayu , nambahi ngelu .
Iso nyawang ora iso di gowo...
Makane tenangno pikirmu bro...
Lakoni sing ono , sing ga ono gasah di oyo...

Pisan maneh tenangno pikirmu bro...