Asmara Ku mung Kanggo Sliramu

Asmara Ku mung Kanggo Sliramu Label: Perlipur Lara Pengobat Luka, Puisi Kekasih, Puisi Sedih, rahma lail, Rochmatul Layli

Asmara Ku mung Kanggo Sliramu hai sobat,,, kembali lagi deh kita ketemu,, tapi gak bosen to.. aduh jangan ngampek dech.. yakin, kalu gak k...

Asmara Ku mung Kanggo Sliramu

hai sobat,,, kembali lagi deh kita ketemu,, tapi gak bosen to.. aduh jangan ngampek dech.. yakin, kalu gak ketemu bakalan kangen,, hahaha... . baik kali ini kita akan membahas tentang asmara,, wahh itu, itu ajha,, tapi gak apha hehe, nah,, biar gak bosen baca, puisi ini dibuat dalam bentuk bahasa jawa
okkeyyy... baik lagsung aja gehh..

Asmara ku mung kanggo sliramu



Asmara.. .
Sedina nganti sewengi
Mung kangge gawe mikirne awakmu.. .
Ing jero atiku
Mung ono awakmu.. .
Ibarate..
Rogo Lan jiwo
Kang wes dadi siji.. .
Rogo lan jiwo
Iku yo mung kanggo awakmu
Asmoro.. .
Nanging tego pean gawe loro atiku
Nganti mati rasa ati
Nanging ngono
Aku tetep nyimpen tresno marang awakmu